Het verhaal van de Houtprofessor

In 1955 is Gerrit Beelen sr. begonnen in het hout en zo gaat de passie al vier generaties door. Nu in 2020 hebben Gerrit en zijn zoon William hun kennis en interesse vertaald naar iets innovatiefs. Waardoor in 2020, in Hierden, de Houtprofessor is opgestart. Het concept is compleet nieuw in de familie, namelijk: houten, exclusieve meubels en decoratie. De passie en kennis in hout wordt weer een generatie overgegeven, maar dan weliswaar in een modern jasje.

Wat maakt de Houtprofessor uniek? Houten, exclusieve meubelen en decoraties: Dat is waar ‘Houtprofessor’ voor staat. In het productieproces van de meubelen en decoraties wordt, tijdens de behandelingen, het hout in haar waarde gelaten. De producten zijn met de hand bewerkt, waardoor de natuurlijke uitstraling wordt behouden. Daarnaast staat Houtprofessor voor exclusiviteit, ieder product is uniek! Dit wordt benadrukt door het brandmerken van het logo en het productnummer in het product. Bij een aankoop wordt het bijbehorende productcertificaat van echtheid overhandigd!

william houtprofessor
De producten variƫren van borrel- en whiskyplanken, wijnhouders, lampen tot houten tafels en decoratiestukken. Houtprofessor maakt gebruik van verschillende boomsoorten om de keuze uit te breiden en aan de voorkeuren te voldoen.

Ben je op zoek naar exclusieve houten meubelen of decoratie? Dan ben je hier op het juiste adres! Niets is gek genoeg, dus voor persoonlijke aanvragen staat de deur altijd open!