Het verhaal van 'Houtprofessor'

De interesse voor hout zit al vier generaties in de familie, Gerrit Beelen sr. is de aanstichter met het opstarten van een houthandel in 1955. Willem Beelen volgde en in de vierde generatie hebben Gerrit Beelen en zijn zoon William Beelen de passie voor hout omgezet naar een nieuw concept. In 2020, in Hierden, is Houtprofessor in het leven geroepen!

Houtprofessor maakt exclusieve meubelen en decoraties. Het hout wordt met de hand bewerkt en in haar waarde gelaten, de natuurlijke vormen en karakteristieke eigenschappen worden zo veel als mogelijk behouden. Dit is wat hout zo mooi maakt! Tijdens de bewerkingen wordt gebruik gemaakt van natuurlijke behandelingen om de levensduur van de meubelen en decoraties te verlengen en de duurzaamheid te behouden. Houtprofessor maakt gebruik van circulair hout uitsluitend uit Nederland. Waar het niet mogelijk is om hout voor industrie te gebruiken en het in de versnipperaar terecht komt, ziet Houtprofessor een kans om dit juist te gebruiken voor het creëren van een waardig tweede bestaan van hout!

Ieder product van Houtprofessor is uniek! Dit wordt benadrukt door het brandmerken van het productnummer en het Houtprofessor logo in het product. Bij aankoop van het product wordt het bijbehorende productcertificaat van echtheid overhandigd!

william houtprofessor
 
Op zoek naar exclusieve houten meubelen of decoratie? Dan ben je hier op het juiste adres!
Ook voor persoonlijke aanvragen staat de deur altijd open!